naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe Sales Manager bij bloempottenfabrikant Elho

Ralph Bongaerts trots op zijn nieuwe, groene job
magazine

Ralph Bongaerts (44) is de nieuwe Sales Manager van Elho Benelux. Hij neemt ervaring mee vanuit diverse sales- en marketingfuncties bij onder andere Bavaria N.V. en Koninklijke Peijnenburg. “Onder zijn leiderschap gaat het team Benelux een waardevolle bijdrage leveren om het Elho doel, ‘Give Room to Nature’, verder uit te bouwen,” stelt Olaf Elderenbosch, managing director van elho.

Volgens de nieuwe Sales Manager zijn ze bij Elho voortdurend op zoek naar praktische en kwalitatieve lifestyle producten waarmee iedereen op een slimme, efficiënte en duurzame manier een groene en gezonde woon- of werkruimte kan creëren. De collecties kenmerken zich door trendy kleuren en designs en door hun plantverzorgingsoplossingen. “Daarnaast zijn we groen in alles wat we doen. Onze potten worden gemaakt van gerecycled materiaal, we produceren met 100% windenergie en onze producten gaan jarenlang mee,” vult een trotse Bongaerts aan.

De klant zal weinig merken van de verandering. Het bedrijf zal blijven investeren in innovatieve concepten en producten. Het wilt via de winkel en de online shop blijven helpen, inspireren en verrassen om de natuur op een simpele manier in huis te halen. “'Ik ben ontzettend trots te mogen werken op een werkplek met zo veel groen, bij een familiebedrijf dat zich zelf als doel heeft gesteld om zo veel mogelijk mensen weer in contact te brengen met natuur in hun dagelijks leven. Genieten van groen doe je met Elho dus heel verantwoord,” besluit Bongaerts.