naar top
Menu
Logo Print

Toch Intirio in 2019

Op vraag van de exposanten
magazine

In tegenstelling tot wat er eerder werd gecommuniceerd, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. Deze ommekeer komt er op verzoek van de markt. Tal van exposanten geven namelijk aan een duidelijke behoefte te hebben aan een geschikte ontmoetingsplek voor interieurspecialisten. Daarom zal op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019 de beurs opnieuw plaatsvinden.

Stijlbreuk
Intirio 2019 wordt een gefocuste beurs en zal zich toespitsen op raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding, met high-end producten voor de retail en projecten in de Benelux. De beurs mikt daarnaast zelf verder op een stijlbreuk middels een creatief grondplan en een vernieuwde aanpak voor de standenbouw, wat ook de eenvoud en flexibiliteit ten goede moet komen.

Interieurcongres
Verder wordt het Intirio interieurcongres in de beurs geïntegreerd. Op maandagochtend zal het accent liggen op de retail en dinsdagochtend komt de B2B projectmarkt aan bod. Invloedrijke sprekers komen er hun visie en ervaringen delen met de interieurprofessionals. Intirio wordt op die manier een all-in-one platform, waar aanbod, inspiratie en oriëntatie samengaan.

Samen met TrendZ
Intirio zal voortaan ook simultaan lopen met TrendZ Belgium, een B2B-event voor living & lifestyle producten waar bed- bad- tafel- en interieuraccessoires een plaats zullen vinden. Het tijdstip werd bewust gekozen en moet zorgen voor een boost in de interieurmarkt.

INTIRIO

TEXTIRAMA

+3292438450
+3292438455