naar top
Menu
Logo Print

invisidoor AX

magazine
De invisidoor AX is een onzichtbaar aluminium kader voor pivoterende binnendeuren dat eenvoudig, snel en onzichtbaar geïnstalleerd en ingepleisterd kan worden. Standaard uitgerust met de geïntegreerde pivotica en magnotica. De argenta pivotica is een compact, minimalistisch en onzichtbaar pivot-scharnier dat eenvoudig te monteren is in het deurblad. De deur is perfect verticaal uitgelijnd en afregeling tijdens plaatsing is niet nodig. Dankzij de magnotica contactloze magneetsluiter kan de pivoterende deur perfect in zijn nulstand gehouden worden. Er zijn geen bewegende onderdelen zodoende kan men de deur dan ook volledige geluidloos sluiten en openen.

ARGENTA

ARGENTA

BANKSTRAAT 2
9770 KRUISHOUTEM
+3293339999
+3293339990
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 Argent Alu, dé referentie voor het openen van deuren.


Argent Alu, opgericht in 1909, is al bijna 100 jaar actief in de productie van paumellen. In de verkoop van paumellen is Argent Alu marktleider in België en met nieuwigheden zoals de cottage paumellen en het schuifdeurbeslag argenta slide profileert de firma zich als dé referentie voor het openen van deuren.

 

Dankzij een doorgedreven verticale integratie kan Argent Alu een volledig concept aanbieden. Want niet alleen de aluminiumbewerking en montage worden in huis beheerd, maar ook het kunststofspuitgieten, de anodisatie, het moffelen en zelfs de matrijzenbouw. Hiernaast heeft Argent Alu ook een eigen R&D-afdeling en testlabo.

 

Ons lokaal verkoopteam geeft ondersteuning aan onze verdelers en volgt de marktevoluties op de voet.

Producten & Diensten