naar top
Menu
Logo Print

Albo Fenix

magazine

De Albo Fenix is een aluminium designbrievenbus met strakke vormgeving. Ze combineert een minimalistische vorm met een hoge kwaliteit. Het aluminium biedt een levenslange garantie tegen roest. De Albo Fenix is uitgerust met een verticale en volledig vlakke brievenklep. De klepopening bevat een antidiefstalvoorziening om te verhinderen dat men de post langs de klep zou verwijderen. Binnenin is de bodem uitneembaar zodat het postvolume verdubbeld kan worden tijdens vakantieperiodes of lange afwezigheid. De bodem is verder voorzien van afwateringsgaten en een speciale profilering, opdat condens de post niet zou beschadigen. De Fenix kan naar wens gelakt worden in de Albo textuurkleuren. De brievenbus kan voorts uitgerust worden met een geïntegreerd pakjescompartiment en kan optioneel met een cijferslot in plaats van een sleutelslot worden geleverd.
Afmetingen:
– hoogte: 124 cm
– breedte: 13 cm
– diepte: 40 cm

ARGENTA

ARGENTA

BANKSTRAAT 2
9770 KRUISHOUTEM
+3293339999
+3293339990
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 Argent Alu, dé referentie voor het openen van deuren.


Argent Alu, opgericht in 1909, is al bijna 100 jaar actief in de productie van paumellen. In de verkoop van paumellen is Argent Alu marktleider in België en met nieuwigheden zoals de cottage paumellen en het schuifdeurbeslag argenta slide profileert de firma zich als dé referentie voor het openen van deuren.

 

Dankzij een doorgedreven verticale integratie kan Argent Alu een volledig concept aanbieden. Want niet alleen de aluminiumbewerking en montage worden in huis beheerd, maar ook het kunststofspuitgieten, de anodisatie, het moffelen en zelfs de matrijzenbouw. Hiernaast heeft Argent Alu ook een eigen R&D-afdeling en testlabo.

 

Ons lokaal verkoopteam geeft ondersteuning aan onze verdelers en volgt de marktevoluties op de voet.

Producten & Diensten