naar top
Menu
Logo Print

invisidoor montagetool

magazine

Deze montagetool werd specifiek ontwikkeld om een invisidoor deurkader voor onzichtbare binnendeuren nog sneller te plaatsen. Hiermee kan men eenvoudig de juiste breedtemaat van het deurkader aan te houden, zonder extra meetwerk, dankzij de geïntegreerde schuifmeter.Dankzij het aanslagblokje op elke kopse kant van de tool is er geen rekenwerk nodig om het in te pleisteren kader in te bouwen op de juiste diepte: het aanslagblokje moet enkel tot tegen de metalstuds of profielen gedrukt worden bij het vastschroeven.De montagetool beschikt ten slotte ook nog over een waterpas, voor een correcte installatie.
Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan de video.

ARGENTA

ARGENTA

BANKSTRAAT 2
9770 KRUISHOUTEM
+3293339999
+3293339990
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 Argent Alu, dé referentie voor het openen van deuren.


Argent Alu, opgericht in 1909, is al bijna 100 jaar actief in de productie van paumellen. In de verkoop van paumellen is Argent Alu marktleider in België en met nieuwigheden zoals de cottage paumellen en het schuifdeurbeslag argenta slide profileert de firma zich als dé referentie voor het openen van deuren.

 

Dankzij een doorgedreven verticale integratie kan Argent Alu een volledig concept aanbieden. Want niet alleen de aluminiumbewerking en montage worden in huis beheerd, maar ook het kunststofspuitgieten, de anodisatie, het moffelen en zelfs de matrijzenbouw. Hiernaast heeft Argent Alu ook een eigen R&D-afdeling en testlabo.

 

Ons lokaal verkoopteam geeft ondersteuning aan onze verdelers en volgt de marktevoluties op de voet.

Producten & Diensten