naar top
Menu
Logo Print

Alle oplossingen voor binnendeuren onder één dak

Argent Alu neemt ROB over
magazine

Argent Alu, actief in de markt van bouwbeslag sinds 1909, neemt Louage & Wisselinck over, een familiebedrijf uit Ardooie beter bekend onder de merknaam ROB en gespecialiseerd in schuifdeuroplossingen. Zowel het bestaande Argent Alu merk ‘argenta’ als ‘ROB’ blijven naast elkaar bestaan, maar met deze overname profileert Argent Alu zich nog sterker als totaalaanbieder van gespecialiseerde oplossingen voor binnendeuren. Deurproducenten, schrijnwerkers en interieurspecialisten kunnen voortaan immers voor elke toepassing via éénzelfde distributiekanaal de best mogelijke oplossing terugvinden. Dat deze 2 sterke merken – beiden als marktleiders in hun specialisatie, gekend voor hun kwalitatieve deursystemen en goede reputatie – de handen in elkaar slaan, opent bovendien een mooi perspectief om ook in het buitenland verder door te groeien.

ARGENTA

ARGENTA

BANKSTRAAT 2
9770 KRUISHOUTEM
+3293339999
+3293339990
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

 Argent Alu, dé referentie voor het openen van deuren.


Argent Alu, opgericht in 1909, is al bijna 100 jaar actief in de productie van paumellen. In de verkoop van paumellen is Argent Alu marktleider in België en met nieuwigheden zoals de cottage paumellen en het schuifdeurbeslag argenta slide profileert de firma zich als dé referentie voor het openen van deuren.

 

Dankzij een doorgedreven verticale integratie kan Argent Alu een volledig concept aanbieden. Want niet alleen de aluminiumbewerking en montage worden in huis beheerd, maar ook het kunststofspuitgieten, de anodisatie, het moffelen en zelfs de matrijzenbouw. Hiernaast heeft Argent Alu ook een eigen R&D-afdeling en testlabo.

 

Ons lokaal verkoopteam geeft ondersteuning aan onze verdelers en volgt de marktevoluties op de voet.

Producten & Diensten