naar top
Menu
Logo Print

TOUPRET: MARKTLEIDER PLAMUUROPLOSSINGEN

LANCERING NIEUWE KLEINVERPAKKINGEN IN 2019

Dé betrouwbare leverancier van plamuurproducten voor meerdere doeleinden is ongetwijfeld Toupret, met filiaal in de Benelux. Er zijn soorten zowel ter voorbereiding van ondergronden als voor fijne afwerking, handig voor vaklui én klussers. Toupret heeft plamuren in pasta- en poedervorm. Het bedrijf bedacht in de jaren '60 al de kleurcodes voor zijn verpakkingen en lanceert in 2019 nieuwe handige kleinverpakkingen. Klanten kunnen rekenen op een professionele ondersteuning.

 

TOUPRET: INNOVEREND BEDRIJF

Toupret

Gezond voor vaklui en lage impact op milieu

Toupret is een onafhankelijke, familiale groep die ruim tachtig jaar geleden opgericht werd door de Fransman Désiré Jardin die iets bijzonders had uitgevonden: een gebruiksklare poederplamuur. Het bedrijf heeft nu zeven filialen wereldwijd, exporteert van daaruit naar tientallen landen en telt tweehonderd medewerkers. Ondertussen heeft Toupret niet alleen een heel gamma van opvulplamuren maar ook plamuren voor afwerking. Wat de producten allemaal gemeen hebben, is dat ze voornamelijk samengesteld zijn uit natuurlijke materialen. 95% van de Toupretproducten hebben een A of A+-label: producten met weinig of geen uitstoot van vluchtige of organische componenten. Het bedrijf produceert met beperkte CO2-emissie en afval, en optimaliseert zijn transport.

Niet alleen voor schilder, niet alleen voor muur

Schilders gebruiken graag de oplossingen die Toupret biedt voor het voorbereiden van de ondergrond, zowel binnen als buiten. Maar ook metsers, elektriciens en loodgieters gebruiken de producten voor het vullen en herstellen van muren, behandelen van vocht of hout of voor het verkleven van nadenbanden. Ze halen allemaal eenzelfde reden aan: het comfort waarmee de Toupretproducten worden aangebracht. Je verbruikt minder product en je wint tijd omdat er minder bewerkingen nodig zijn dan met traditionele producten. En ook voor de bouwstoffengroothandel heeft Toupret een aangepast assortiment.

 

Toupret

MUST HAVES IN ELK VERKOOPPUNT

Nieuw: kleinverpakkingen

Toupret luistert continu naar de gebruikers, houdt rekening met de uitdagingen van de vakman en ontwikkelt daarom steeds weer innovatieve oplossingen. Om te beantwoorden aan de vraag van vaklui die een kleine klus moeten klaren en aan de nood van particulieren die raad vragen bij de bouwstoffen- en verfgroothandel, lanceert Toupret begin 2019 een volledig nieuw assortiment kleinverpakkingen.

EgalissTM Facade pasta kent geen gelijke

In 2018 werd de lichtgewichtplamuur voor gevels EgalissTM Facade pasta geïntroduceerd, uniek op de markt. Deze pasta hecht op alle (droge) oppervlakken en is goed schuurbaar, ook machinaal. In het voorjaar van 2019 pakt Toupret uit met de grote broer van die pasta: EgalissTM Facade poeder. Die werd door de vakman getest en goed bevonden als uitplakplamuur voor de grote projecten.

Onmisbare klassiekers

Wat in geen enkel assortiment bij de bouwstoffengroothandel mag ontbreken, is de multifunctionele binnenplamuur Multifunction, Jointfiller EC3 voor gipskartonplaten en Fibarex voor buiten. Net zoals de in België meest verkochte egalisatieplamuurpasta voor binnen: TX120®Saneo®, de eerste binnenluchtzuiverende egalisatiepleisterpasta in de Benelux. Bij aankoop van een selectie Toupretproducten in de verfgroothandel maakt men kans op een elektrische fiets of krijgt men een t-shirt als collector's item in de bouwstoffengroothandel.

KLEURCODES

Toupret is de grondlegger van kleurencodes op zijn verpakkingen:

  • Vul- en reparatiemiddelen: rood
  • Uitvlakpleisters: geeloranje
  • Dunpleisters en afwerkplamuren: blauw
  • Producten voor hout: bruin
  • Producten voor de voorbereiding of behandeling van de ondergrond: groen

Om u wegwijs te maken staat het sales team van Toupret Benelux ter beschikking voor advies, werfopvolging, opleidingen en begeleiding.

TOUPRET

TOUPRET

DREEF 7A
1740 TERNAT
+3222233902
+3222233903
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

In 1938 vond Désiré Jardin de gebruiksklare pleister voor schilders uit en werd het merk TOUPRET geboren.  TOUPRET SA, een familiebedrijf met talrijke filialen, is marktleider in Europa.

Het voornaamste doel van TOUPRET is, een volledige reeks producten voor de voorbehandeling en afwerking van ondergronden aan te bieden, producten die veilig zijn, een goede kwaliteit hebben en snel kunnen worden aangebracht door zowel schilders als stukadoors.

  •   
  •   

Producten & Diensten