QLIMA D 625 ONTVOCHTIGERPVG Belgium N.V. De Qlima D 625 ontvochtiger haalt tot wel 25 liter vocht uit de lucht per 24 uur. Naast een modern design biedt het product de volgende  extra functies: een timer, hygrometer, 3-laags filter en LCD display. In plaats van de 4 liter ruime opvangbak kan een continue waterafvoer ook worden gerealiseerd door middel van de bijgeleverde afvoerslag. De Qlima D 625 is spatwaterdicht (IPX4) en zodoende te gebruiken in de badkamer of in het washok. De moderne, strakke vormgeving maakt dat de Qlima D 625 in elk interieur kan worden geïntegreerd. Het geluidsniveau van de D 625 (34-39 dB) maakt dit toestel een van de stilste ontvochtigers op de markt. Het apparaat is bovendien uitgerust met een instelbare ventilatorsnelheid en een automatische heropstart na een stroomonderbreking. Het apparaat is beschikbaar in de meeste DHZ-zaken als Brico, Plan-it, Gamma en Handy Home.

PVG Belgium N.V.

De Qlima D 625 ontvochtiger haalt tot wel 25 liter vocht uit de lucht per 24 uur. Naast een modern design biedt het product de volgende extra functies: een timer, hygrometer, 3-laags filter en LCD display. In plaats van de 4 liter ruime opvangbak kan een continue waterafvoer ook worden gerealiseerd door middel van de bijgeleverde afvoerslag. De Qlima D 625 is spatwaterdicht (IPX4) en zodoende te gebruiken in de badkamer of in het washok.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.