naar top
Menu
Logo Print
22/06/2018 - STEFAN ACKE

DOBBIT BEST CHOICE AWARDS 2018 UITGEREIKT

8 producten vallen in de prijzen

Winnaars Dobbit Best Choice

Dobbit Professional ging voor de tweede keer op zoek naar de beste doe-het-zelfproducten. Maandenlang kon iedereen stemmen op hun favoriete doe-het-zelfinnovaties. Op donderdag 21 juni 2018 werden de Dobbit Best Choice Awards 2018 uitgereikt in Waregem. Bekijk hier het videoverslag:

DIT ZIJN DE WINNAARS

gabion stonewall

Tuinproducten: Gabion Stonewall (Betafence)

De Gabion Stonewall is een wand die direct geluid halveert. De Stonewall bestaat uit standaard gelaste panelen (Zincalu coating) met maasgrootte 50x 50 mm en een draaddiameter van 4 mm. De panelen hebben een breedte van 2000 mm en zijn beschikbaar in hoogtes  van 1600, 1800 en 2000 mm. Het product is voorzien van een afdekpaneel om bovenop de gevulde wand te bevestigen (beschikbaar in de hoogtes 200/250/300 mm).

 

knauf repafill

Verf en decoratie: Repafill (Knauf)

Het assortiment Repafill bestaat uit 50 producten en 88 referenties geschikt voor verschillende uitvoeringen zoals vullen, voegen, herstellen, renoveren, reinigen en voorbereiden van elk type ondergrond. 

 

 

Gereedschap: Knauf Levelling SystemKNAUF LEVELING SYSTEM

Het nivelleren van tegels betekent tijdverlies voor zowel professionele tegelzetters als doe-het-zelvers. Knauf biedt met KLS een oplossing om die tijdrovende taak te volbrengen. Dankzij dat systeem kan zowel de vakman als de doe-het-zelver tegels perfect plaatsen.

qlima

Sanitair en klimatisatie: D 625 luchtontvochtiger (Qlima)

De Qlima D 625 ontvochtiger haalt tot wel 25 liter vocht uit de lucht per 24 uur. Naast een modern design biedt het product de volgende extra functies: een timer, hygrometer, 3-laags filter en LCD display. In plaats van de 4 liter ruime opvangbak kan een continue waterafvoer ook worden gerealiseerd door middel van de bijgeleverde afvoerslag. De Qlima D 625 is spatwaterdicht (IPX4) en zodoende te gebruiken in de badkamer of in het washok.

hometec

Bouwmaterialen: Zelfbouwdak (Hometec)

Uniek zelfbouwsysteem voor particulieren voor het isoleren, waterdicht maken en volledig afwerken van platte en licht hellende daken. Alle dakmaterialen worden op maat gemaakt, met naadloos EPDM rubber membraan. Ze worden uit één stuk aangeleverd in kitvorm, inclusief montagevideo en handleiding. 

 

HoenderdaalIJzerwaren: 3rd Generation Dynaplus Unischroeven (Hoenderdaal Fasteners)

De 3rd generation Dynaplus unischroeven hebben een schroefpunt met extra grote startdraad, een aangepaste boorpunt met dubbele cross-sections en een transparant smeermiddel. Die specificaties zorgen respectievelijk voor een supersnelle start, beter voorboren en lage indraaiweerstand.

GP Safegaerd 3.1 Hybrid

Elektro & domotica: GP Safeguard 3.1 Hybrid (Brands Group)

 De GP SafeGuard 3.1 Hybrid is een draadloze LED sensor buitenarmatuur die werkt op oplaadbare batterijen. Hierdoor hoeven er geen stroomvoorzieningen getroffen te worden om toch licht te hebben op plekken waar je dit graag wil hebben. De lamp is eenvoudig met 2 schroeven te monteren en werkt op zonne-energie. In de lamp zit een Li-Ion die opgeladen wordt met het paneel.

AD 4 PremiumHuishoud & onderhoud: AD 4 Premium (Kärcher)

De AD 4 Premium as-en droogzuiger met energie-efficiëntieklasse A+, een turbine van 600 watt en een uitlaatfilter garandeert een langdurige zuigkracht. Het product heeft ook een geïntegreerde filterreinigingssysteem. U kan het vuilreservoir leegmaken zonder contact met het vuil door een ééndelig filtersysteem (met vlakfilter en metalen grofvuilfilter) en een praktische handgreep op het reservoir.

highco