naar top
Menu
Logo Print

WEEK VAN DE DOE HET ZELF

26 mei tot 3 juni 2017

 

De Week van de Doe Het Zelf is een grootschalig initiatief dat elke potentiële klusser ervan moet overtuigen dat klussen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Met de boodschap “Ook jij kan klussen" willen we de volledige Belgische bevolking - ongeacht leeftijd, opleiding of geslacht - ervan overtuigen dat hij/zij in staat is een DHZ-klus tot een goed einde te brengen. Bovendien focust het event ook op het feit dat meer zelf doen een uitstekende manier is om projecten op een betaalbare manier te realiseren. Door de drempelvrees te verlagen en het financieel voordeel in kaart te brengen, zetten we aan tot klussen en stimuleren we zonder twijfel de verkoop van materiaal en gereedschap voor de uitvoering van de klussen.

Om van het event een succes te maken rekenen we ook op de inbreng van de winkels. Enkel zo kunnen we het doe-het-zelven en zelfbouwen massaal in de kijker zetten en dat komt de gehele Belgische doe-het-zelfsector ten goede.

> Grootste DHZ-evenement in België
> Positieve impuls voor het imago van de doe-het-zelf
> Boost voor traffic, verkoop en nieuwe klanten


BOOST VOOR DE DHZ-SECTOR EN UW WINKEL
De Week van de Doe Het Zelf biedt u als
winkel bovendien ook de ideale gelegenheid om u nog beter te profileren bij de potentiële zelfbouwers, verbouwers en doe-het-zelvers en de verkoop van uw producten maximaal te stimuleren.