naar top
Menu
Logo Print

TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE DEELNAME

Om van het event een succes te maken, rekenen we ook op de inbreng van de deelnemende winkels. Als deelnemend winkelpunt is het bovendien de ideale manier om ook uw winkel lokaal te promoten en meet te genieten van de voordelen die het evenement met zich meebrengt. Ontdek de vele tips en tools die van uw deelname een succes maken.

 

Slimme verkoopacties

De Week van de Doe Het Zelf is de ideale periode om producten waar je een overtollige voorraad van hebt of restpartijen aan te bieden tegen speciale actieprijzen.

 

Demo's

Zet demo's op op de winkelvloer. Hiermee wijst u op de voordelen van uw merk/ product en mogelijke acties. Ze zijn uitermate geschikt om tot een aankoop aan te zetten of twijfelaars over de streep te trekken.

 

Adviessessies

Voorzie vaste infomomenten bij deelnemende winkelpunten waarop consumenten terechtkunnen voor professioneel advies inzake de toepassing van uw product/merk bij hun zelfbouw- en/of doe-het-zelfprojecten.

 

Wedstrijden

Zet een wedstrijd op en communiceer hierover via zoveel mogelijk kanalen. Dankzij dergelijke acties verzamel je waardevolle persoonsgegevens van potentiële kopers. Na de wedstrijd kan u die contacten een uitzonderlijk voorstel doen.

 

Gadgets

Bezorg de deelnemende winkels gadgets of voordeelbonnen die zij kunnen meegeven aan hun klanten. Voor de winkel een extra tool om hun klanten eens extra te verwennen.