naar top
Menu
Logo Print
29/11/2017 - STEFAN ACKE

DOBBIT BEST DEALS OOK UW ONLINEPLATFORM?

Online verkopen nu binnen iedereens bereik

Wellicht is het uitbouwen van een eigen webwinkel ook voor uw zaak broodnodig maar onhaalbaar? U beseft immers dat ook uw klanten zijn veranderd. Ze weten exact wat ze willen en hebben steeds minder tijd en geduld. Ze zijn 24 uur op 24 online en vergelijken bij iedere aankoop de prijzen. Ze bestellen bij de goedkoopste aanbieder, en de dag erop wordt hun bestelling aan huis geleverd. Uw grootste troeven, service en vakkennis, kunt u niet langer uitspelen. Grote, veelal buitenlandse onlineretailers spelen hier massaal op in, en trekken op grote schaal de inkomsten weg uit de fysieke winkels en uit België.

DE OPLOSSING

Dobbit Best Deals biedt de Belgische doe-het-zelfzaken een multiwebshopverkoopplatform, waardoor iedere deelnemende doe-het-zelfzaak met een zeer beperkte investering een beperkt en geselecteerd deel van zijn productgamma online kan aanbieden Dobbit Best Deals focust hoofdzakelijk op het aanbieden van doe-het-zelfmateriaal en gereedschap voor (ver)bouwers, zelfbouwers en doe-het-zelvers. De deelnemende winkels bepalen volledig zelf wat zij aanbieden: eigen specialiteiten, unieke pakketten, maar ook niet verkochte artikelen, oude stocks en restpartijen.

BEST DEALS

De essentie van het platform ligt vanzelfsprekend in het aanbieden van 'best deals'. Om online succes te boeken, geldt er slechts één doorslaggevend criterium: de prijs.

Online consumenten vergelijken eerst de prijs en bestellen waar ze financieel hun voordeel kunnen doen. Dobbit Best Deals organiseert het productaanbod van de winkeliers en geeft de beste deals per categorie weer op de startpagina van de website.

Hoe werkt het?

Dobbit Best Deals promoot en beheert het platform, en int en factureert de verkopen. De input van de winkelier beperkt zich tot updaten van zijn aanbod online en de logistieke afhandeling van de verkopen. De winkel kiest zelf of hij de producten via afhaling levert of ook verzendt. Afhaling is uiteraard interessanter, want zo komt de klant ook bij hem over de vloer, wat kan leiden tot extra aankopen op het moment zelf. Voor de verzendoptie kan de handelaar zelf de prijs met verzendkosten bepalen.

Eigen backoffice

Via een gebruiksvriendelijke backoffice kan het aanbod snel en efficiënt worden ingegeven. Deze data kunnen te allen tijde aangevuld, gewijzigd en/of verwijderd worden. Dobbit Best Deals int de betalingen en verzorgt de facturatie. Zodra de betaling ontvangen is, kan de handelaar de bestelling afhandelen en de status van de bestelling aanpassen. Per webshop wordt er een minimale forfaitaire vergoeding betaald voor de beheerkosten. Per verkocht product betaalt de webshop een afgesproken commissie op de nettoverkoopprijs.

PROMOTIE VIA DOBBIT

Dobbit Best Deals zullen gepromoot en in de markt gezet worden va de verschillende Dobbit mediakanalen:

 • Dobbit TV: 300.000 kijkers per dag;
 • Dobbit Online: 95.000 abonnees;
 • Dobbit YouTube: 42.500 abonnees;
 • Dobbit Magazine: 50.000 lezers. ?

UW VOORDELEN

 • 24/7 beschikbaar = 24/7 consumenten verleiden;
 • een nieuwe vestiging die niet regiogebonden is en waarvoor u geen personeel hoeft aan te werven;
 • onverkochte voorraad verminderen;
 • de deals kunnen worden opgehaald in uw filiaal, wat een nieuwe koopmogelijkheid creëert;
 • u ontvangt de gegevens van uw online klanten, waardoor u e-mailupdates en speciale aanbiedingen naar hen kunt versturen;
 • extra naamsbekendheid;
 • u kunt uw producten aanbieden bij de demovideo's op de Dobbit website;
 • marketing wordt verzorgd door ons ervaren team via Dobbit TV, demovideo's, nieuwsbrieven, sociale media en SEO;
 • we bundelen de krachten tegen buitenlandse spelers;
 • budgettair voordelige formule om producten online aan te bieden.

INTERESSE?

 • Contacteer Andy Noyez via 050/24.04.04 of via ann@pmg.be.