naar top
Menu
Logo Print
29/11/2017 - TOM DEJONGHE

DEWALT LANCEERT BIJZONDER STEVIGE EN EFFICIENTE BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Vervoer uw materieel veilig en doeltreffend

Verkoop je geregeld gereedschap aan professionele vaklui uit de bouwsector? Het is cruciaal dat zij hun materieel veilig en efficiënt kunnen vervoeren in hun bestelwagen, zodat het elke dag inzetbaar blijft. Daarvoor ontwikkelde DeWALT een innovatief en bijzonder stevig mobiel opbergsysteem, te gebruiken met alle mogelijke ToughSystem opbergmodules.

MEER DAN NEGENTIG JAAR SPECIALIST IN BOUWGEREEDSCHAP

DeWALT maakt deel uit van de groep Stanley Black & Decker, en ontwikkelt en fabriceert al decennialang bouwgereedschap en toebehoren: van elektrische tools en installaties voor stofafzuiging, over generatoren en compressoren, tot dus opbergsystemen. Met steevast een sterke nadruk op innovatie en robuustheid. Verder beschikt het bedrijf over een van de grootste herstelnetwerken ter wereld.

EFFICIENT OPBERGEN

“Met de nieuwe bedrijfswageninrichting van DeWALT, compatibel met alle verschillende opbergmodules uit ons ToughSystem gamma, kunnen professionals heel wat materieel efficiënt opbergen en uiterst beschermd vervoeren, terwijl ze er toch op elk moment makkelijk toegang toe hebben", steekt Annelies Willemse, de product marketing manager, van wal. Het systeem bestaat uit een stevig, volledig aanpasbaar rek van horizontale en verticale metalen staven. Elke horizontale staaf is uitgerust met brackets, waarin je vlot een ToughSystem koffer kan schuiven, via de handvaten ervan. Ongebruikte brackets klap je makkelijk dicht, zodat ze geen onnodige laadruimte innemen.

BIJZONDER ROBUUST

Elk rek steekt erg stevig in elkaar en biedt een laadcapaciteit van maar liefst 70 kg. Elk paar versterkte brackets kan 20 kg aan. Het geheel is bovendien onwrikbaar verankerd, op acht punten in de wand met een gepatenteerd systeem en op verschillende plaatsen in de vloer.  “Dankzij de stevige bouw garandeert onze oplossing een betrouwbaar vervoer. Zelfs tijdens een crashtest liep het opgeborgen materieel geen schade op", vervolgt Annelies. Toch blijft het systeem licht, en dus brandstof-efficiënt.

VOLLEDIG OP MAAT

De standaardversie, DWST1-81042, biedt ruimte aan drie grote ToughSystem kisten van het type DS400. De grotere uitvoering DWST1-81045 kan vier dergelijke koffers aan. Maar de bedrijfswageninrichting valt nog verder uit te breiden, dankzij haar modulaire en flexibele design. “Je kan de opbergcapaciteit vergroten met bijkomende bouwkits. Of meer koffers aan de rekken hangen, met extra brackets. Verder zijn de verticale staven ietwat aanpasbaar, waardoor je ze makkelijk kan afstemmen op de grootte van de koffers."

MAKKELIJK ZELF TE INSTALLEREN

De nieuwe opbergoplossing valt vlot door de professional zelf te installeren. Intuïtief, zonder speciaal gereedschap. Hij volgt daarvoor de duidelijke, gedetailleerde instructies in de DeWALT ToughSystem Van Racking Solution Instruction App, verkrijgbaar voor iOS en Android.

VIA DE LOKALE VERTEGENWOORDIGER

Het nieuwe opslagsysteem is compatibel met vele populaire bestelwagens. De oplossing is vanaf oktober 2017 te koop via vertegenwoordigers van DeWALT, tegen een richtverkoopprijs (voor de eindgebruiker) vanaf 349 euro (excl. btw).