19 april 2018

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Ecologie versus prijzenslag?

120pxDe bouwmaterialenhandel Eurabo biedt enkel ecologische bouwmaterialen wil aan. Een mooi engagement, waar oprichter Peter Suys heel wat van zijn vrije tijd in investeert. Tegelijkertijd geeft het Eurabo een duidelijk profiel, weg van de hele prijzenslag (hoewel Peter me op het hart drukte dat ecologisch niet per se duurder is!). Het is iets wat ook in ons artikel over pellets terugkomt: de invalshoek 'prijs' is maar een van de mogelijke verhalen die u kunt vertellen. En het is nog eens goed voor de planeet ook!
Stefan Acke
Bladmanager

TUINMEUBELEN OP TENDENCE

Outdoor Living, de speciale presentatie in open lucht op Tendence, toont slimme ideeën en mooie producten en demonstreert hoe buitenruimte gezellig aangekleed kan worden.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

EVENTLOCATIES: ONZE SELECTIE VOOR 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

ENKEL ECOLOGISCHE BOUWMATERIALEN BIJ EURABO

De missie van Eurabo is klaar en duidelijk: bouwen aan een duurzame bouwsector. Om dat te bereiken, maakte de ecologische bouwmaterialenhandel enkele radicale keuzes.
Volledig artikel lezen

FOCUS NIET ENKEL OP PRIJS BIJ VERKOOP PELLETS

Hardhoutpellets zijn goedkoper, maar vergen mogelijk meer warmte om te verbranden. Hoe meer zacht hout pellets bevatten, hoe duurder ze vaak zijn, maar ook hoe beter hun verbranding verloopt.
Volledig artikel lezen

IRWIN EN LENOX BIJ STANLEY BLACK & DECKER

Stanley Black & Decker nam in maart 2017 Newell over, waardoor de professionele en industriële productmerken Irwin & Lenox tot het productenportfolio gingen behoren, waaronder hoogwaardige bandzagen, handgereedschappen, opbergsystemen en machineaccessoires.
Lees meer

NIEUWE SALES MANAGER ELHO

Ralph Bongaerts (44) is de nieuwe Sales Manager van Elho Benelux. Hij neemt ervaring mee vanuit diverse sales- en marketingfuncties bij onder andere Bavaria N.V.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ecologie als antwoord op prijzenslag?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be