24 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Aanbod auto-, motor- en fietsbenodigdheden grroeit

120pxEen Belgisch gezin besteedt gemiddeld 11% van het budget aan vervoer. Reden genoeg om voldoende benodigdheden in uw zaak te voorzien - het aanbod groeit, overigens. Doe uw voordeel met deze tips.

Stefan Acke
Bladmanager

AANBOD AUTO-, MOTOR- EN FIETSBENODIGDHEDEN GROEIT

350pxElke doe-het-zelfzaak heeft een assortiment auto-, motor- en fietsbenodigdheden in huis. Sommige winkeliers houden dit aanbod bewust beperkt, bijvoorbeeld omdat er in de buurt een speciaalzaak is in auto-onderdelen en -accessoires.
Volledig artikel lezen

TOTAALPARTNER VOOR AUTO- EN FIETSACCESSOIRES

160pxEen volledige uitrusting en ideale onderhoudsproducten voor iedere auto en fiets: daarvoor kunnen Belgische retailers, autoshops, fietswinkels en DIY-zaken terecht bij Vanoekel.
Volledig artikel lezen

SAVE THE DATE: 21 JUNI 2018

De genomineerden voor de Dobbit Best Choice Awards 2018 zijn bekend. In een campagne op het Dobbit communicatieplatform  stellen we ze voor. Per productcategorie beslissen de kijkers en lezers van het Dobbit platform wie met de presti­gieuze prijzen gaat lopen.
Lees meer

PARTNERSHIP RETAIL DESIGN LAB & SHOP DESIGN AWARDS

Tom D'Halluin, hoofdredacteur bij Professional Media Group en organisator: "De samenwerking met het Retail Design Lab is een absolute meerwaarde voor dit nieuwe initiatief.
Lees meer

TENDENCE MEETS GARDIENTE

Van 30 juni tot 3 juli 2018 vinden handelaars op de beurs Tendence de must haves van het seizoen en andere spannende ideeën voor het leven buitenshuis. Tegelijkertijd, van 1 tot 3 juli, presenteert de beurs Gardiente in Wallau nieuwigheden op het vlak van tuinmeubelen, zonneschermen, barbecue toestellen, textiel en accessoires.
Lees meer

BELGIË EN NEDERLAND STARTEN ELEKTRONISCHE GEGEVENSUITWISSELING

België en Nederland zetten een nieuwe stap om grensoverschrijdende sociale fraude op te sporen. De Belgische staatssecretaris voor Bestrijding van Sociale Fraude, Philippe De Backer en de Nederlandse staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Tamara Van Ark, ondertekenden daarvoor een verklaring.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Staat uw rayon auto-motor-fiets op orde?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be