5 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGoede start van 2018 weggeveegd in maart

Slecht nieuws voor de doe-het-zelf: de goede start van het jaar, in januari en februari, werd weggeveegd door een desastreuze maart: -8,6%. Dat sluit helaas aan bij het negatieve totaalresultaat van 2017. Hoe komt dat? We kunnen de schuld niet volledig aan het weer geven. Vorig jaar werd 17% van de Belgische uitgaven online gespendeerd. Het ziet er niet naar uit dat dat zal verminderen. Bij Gamma is het onlineomzet (inclusief bestelzuilen in de winkel) groter dan de grootste winkel, bij B&Q bedraagt het aandeel van click & collect ondertussen 30%. Drie jaar geleden was dat 3%.

Stefan Acke
Bladmanager

GOEDE START 2018 WEGGEVEEGD IN MAART

De GfK-cijfers voor de maand maart kleuren dieprood: -8,6%. Het jaar was nochtans goed begonnen, met een mooie groei voor januari en februari. Het negatieve cijfer knoopt helaas aan bij het ook al negatieve resultaat van 2017.
Volledig artikel lezen

WIE WINT DE DOBBIT BEST CHOICE AWARD 2018?

De genomineerden voor de Dobbit Best Choice Awards 2018 zijn bekend. In een campagne op het Dobbit communicatieplatform  stellen we ze voor. Per productcategorie beslissen de kijkers en lezers van het Dobbit platform wie met de presti­gieuze prijzen gaat lopen.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

UW EINDEREEKSEN OF OVERSTOCK VERKOPEN?

Geen ruimte meer over in uw magazijn door overtollige voorraden, restpartijen, eindereeksen, onverkochte seizoensartikelen ... Roger biedt de oplossing voor uw probleem met een nieuw en veilig verkoopkanaal voor al uw producten op overschot.
Lees meer

UNIZO VERWELKOMT VEREENVOUDIGING EN MODERNISERING VENNOOTSCHAPSVORMEN

Unizo verwelkomt de vereenvoudiging van de vennootschapsvormen die op de ministerraad werd goedgekeurd. “Minister Koen Geens heeft in de uiteindelijke hervorming duidelijk rekening gehouden met onze opmerkingen", zegt Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo.
Lees meer

WAT ZIJN DE BEKENDSTE DOE-HET-ZELFMERKEN?

Fabrikanten van doe-het-zelfproducten spannen zich elk jaar hard in voor de branding van hun producten, maar hoe effectief is dit? USP Marketing Consultancy heeft de naamsbekendheid in de Europese markt voor woningverbetering gemeten bij 400 consumenten in elf landen.
Volledig artikel lezen

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Goede start van 2018 weggeveegd in maart

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be