20 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZo gaat u slimmer om met prijzen

Ik heb het hier al eerder betoogd: een loutere focus op de laagste prijs is een slecht idee. Retailexpert Pieter De Smet pleit ervoor om de prijs zo laat mogelijk te communiceren. Laat uw klanten eerst verlangen en, waarom niet, laat hen vervolgens zelf de waarde schatten. Veel kans dat u er meer aan zal verdienen. "Ervoor zorgen dat de klant zich goed voelt, is een veel beter wapen dan hoge kortingen of lage prijzen."

Stefan Acke
Bladmanager

LAAT UW KLANTEN ZELF DE PRIJS KIEZEN

Nu de internetverkoop steeds hogere toppen scheert, lijkt de prijs zowat het enige criterium dat er nog toe doet. Fout, zegt retailexpert Pieter De Smet. “Mensen betalen niet graag.
Volledig artikel lezen

HITACHI WORDT HIKOKI

Hitachi Koki, de Japanse fabrikant van elektrisch gereedschap voor professionele gebruikers, begint een nieuw hoofdstuk in zijn meer dan 70 jaar oude geschiedenis.
Lees meer

MEER VERKOPEN DANKZIJ DE JUISTE IMPULSEN

Van 30 juni tot 3 juli tonen acht gerenommeerde merken van consumentengoederen op de Tendence Village hoe de juiste mix aan producten de verkoopcijfers de hoogte in kunnen jagen.
Lees meer

STERK ALTERNATIEF VOOR GLYFOSAAT

160pxScotts Benelux lanceert met het productassortiment KB Herbatak twee types niet-selectieve onkruidbestrijders. Het nieuwe assortiment biedt een sterk alternatief voor glyfosaat, waarvan de verdwijning op de tuinmarkt is aangekondigd.
Volledig artikel lezen

UW EINDEREEKSEN OF OVERSTOCK VERKOPEN?

Geen ruimte meer over in uw magazijn door overtollige voorraden, restpartijen, eindereeksen, onverkochte seizoensartikelen ... Roger biedt de oplossing voor uw probleem met een nieuw en veilig verkoopkanaal voor al uw producten op overschot.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.

Klik hier om deel te nemen

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zo gaat u slimmer om met prijzen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be