11 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px30% omzet uit click-and-collect?

U leest het goed: B&Q haalt 30% van zijn omzet uit click-and-collect. Ik hoorde het tijdens een store tour in Londen, midden mei. In 2015 bezocht ik ook een B&Q in Londen. Toen was click-and-collect goed voor zo'n 3%. Het kan snel gaan.

Stefan Acke
Bladmanager

DIT KUNNEN WE LEREN VAN LONDEN

Midden mei organiseerde Kölnmesse een 'store tour' door Londen. Met twee tuincentra en één doe-het-zelfzaak op het programma werd de interesse voor de komende editie van Spoga+Gafa alvast gewekt.
Volledig artikel lezen

UW EINDEREEKSEN OF OVERSTOCK VERKOPEN?

Geen ruimte meer over in uw magazijn door overtollige voorraden, restpartijen, eindereeksen, onverkochte seizoensartikelen ... Roger biedt de oplossing voor uw probleem met een nieuw en veilig verkoopkanaal voor al uw producten op overschot.
Lees meer

EEN IDEALE MIX TUSSEN BEVEILIGING EN KLANTBELEVING VAN POWERTOOLS

160pxDe Invue Zips 2.0 bezorgen een ideale mix tussen de beveiliging en de klantbeleving van de nieuwe generatie powertools op accu. Dankzij de unieke IR-sleutel hebt u slechts 1 sleutel nodig voor zowel de deactivatie van de beveiligingen en het openen van de vitrinekasten en stoplocks.
Lees meer

DE 5 GROTE RETAILTRENDS

Op 10, 11 en 12 september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
B&Q haalt 30% omzet uit click and collect

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be