28 september 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

Lees de nieuwsbrief online

EVENEMENT
Najaarsmeeting voor tuincentra

WIE BEWEEGT ER?
Nieuwe vertegenwoordiger Altrex
Yannick Beckers bij Onduline
Floor Drissen bij Barenburg

TRENDS IN BARBECUES
Houten elementen
Pizzaoven
Limited edition
Gestroomlijnd design
Roken

DIY, Home & Garden 2017

De genomineerde producten voor de noviteitenwedstrijd Stars in the Box op DIY, Home & Garden 2017 zijn gekend. Ook dit jaar organiseert DIY, Home & Garden hun noviteitenwedstrijd Stars in the Box.
Lees meer

Werner van Gansbeke formuledirecteur a.i. Gamma België

Werner van Gansbeke, momenteel hoofd marketing en communicatie, is vanaf 1 oktober formuledirecteur ad interim bij Gamma België. Zo zal hij Rudi Petit-Jean opvolgen, die vanaf 15 oktober directeur is bij Sligro-ISPC Belgium.
Lees meer

Video: Droogmolen Linoprotect

Reeds lang maakt Leifheit je dagelijkse leven draaglijker en verlicht op verschillende manieren de huishoudelijke taken. Of het nu gaat over strijken, drogen, opbergen, poetsen, daar waar nodig zorgt Leifheit voor sterke verbetering. Met de droogmolen Linoprotect vindt Leifheit de was buiten drogen opnieuw uit. Een droogmolen met bescherming tegen regen en zonlicht. Nergens eerder gezien. Het Leifheit-team hoopt u de Linoprotect en tal van andere nieuwigheden te kunnen tonen op de DIY-beurs. Alvast van harte welkom.
Video

Half miljard exemplaren tot nu toe geproduceerd

Nadat de verdeling bijna een eeuw via de voormalige messenmakerij van de Kleerkopersstraat in Brussel plaatsvond, doet de Zwitserse onderneming Victorinox, die intussen het concurrerende merk Wenger overnam, het voortaan zonder invoerder op onze markt.
Lees meer

Vernieuwende oplossingen

Castillo Valere is van vele markten thuis. Het bedrijf pakt op de beurs DIY, Home & Garden uit met vernieuwende oplossingen voor de productie van nummer­platen en met een eenvoudig modulair huisnummersysteem.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dobbit Professional online magazine: genomineerde Stars in the Box bekend!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be