22 november 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

Lees online

120pxDOBBIT PROFESSIONAL ONLINE

We gebruiken steeds minder cash. 77% van de jonge Belgen heeft amper baar geld op zak. Bovendien is contactloos betalen in opmars. Tijd om daarop in te spelen, gezien de mooie koopkrachtstijging die er aan komt.

Stefan Acke

Win de Dobbit Best Choice award

Jaarlijks verschijnen er tal van nieuwe of vernieuwde dhz-producten op de markt. Om innovaties en productverbeteringen binnen de sector aan te moedigen en ze de aandacht te geven die ze verdienen, organiseren we ook dit jaar de uitreiking van de Dobbit Best Choice awards.
Lees meer

Paneelzagen: compacter en veiliger

Kiezen voor een horizontale, verticale paneelzaag of opdeelzaag is niet altijd eenvoudig. De belangrijkste parameters bij de keuze van een zaagmachine zijn de materiaalsoorten en de bewerkingen die uitgevoerd moeten worden.
Lees meer

Danny Van Assche nieuwe topman Unizo

De Raad van Bestuur van Unizo draagt Danny Van Assche voor als nieuwe gedelegeerd bestuurder op de Algemene Vergadering van 7 december. Danny Van Assche, op dit ogenblik afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen, werd unaniem als finale kandidaat weerhouden door het Unizo-selectiecomité.
Lees meer

Video: ontdek Ambiente

 VIDEOVan 9 tot en met 13 februari 2018 zet Messe Frankfurt zijn deuren weer open voor Ambiente. De voorjaarsbeurs rond dining, living en giving belooft ook het komende jaar weer een scala aan nieuwigheden. Bekijk hier de overzichtsvideo van vorig jaar.
Video

Franchising als carrièreswitch?

Tijdens de Franchising Belgium Day stelde Claude Boffa, professor aan de Solvay Brussels School, een nieuwe studie voor over de franchisingsector. Hij vertelde dat het merendeel van de commerciële netwerken met voeding te maken heeft en dat er nog steeds verkooppunten bij komen.
Lees meer

Krik uw winst op met diefstalbeveiliging

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers, zoals 1,19% van de totale Belgische retailomzet in 2014-2015, extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.
Lees meer

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Jongeren hebben amper geld op zak

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be