13 december 2017

VAKINFORMATIE OVER DIY, IJZERWAREN EN TUIN

COLLEGAS AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDOBBIT PROFESSIONAL ONLINE

Enkele cijfers waaiden ons de afgelopen weken toe. De Europese koopkracht zal ongeveer met 1,9% gestegen zijn in 2017, met uiteraard grote verschillen tussen landen. Ondertussen zien we dat Action zijn disruptieve kantjes verliest, terwijl Hubo en Brico de 'best brands' zijn in de doe-het-zelf. Patrick Vandenbogaerde, de nieuwe managing director van Brico, heeft dus een reputatie hoog te houden.

Stefan Acke

Win de Dobbit Best Choice award

Jaarlijks verschijnen er tal van nieuwe of vernieuwde dhz-producten op de markt. Om innovaties en productverbeteringen binnen de sector aan te moedigen en ze de aandacht te geven die ze verdienen, organiseren we ook dit jaar de uitreiking van de Dobbit Best Choice awards.
Lees meer

Stofarme tegellijm steeds belangrijker

Het gamma van tegellijmen wordt steeds uitgebreider en complexer. Naast de traditionele lijmsoorten komen er steeds meer varianten op de markt. Zo wordt vandaag het gebruiksgemak van de installateur of het gebruik van grootformaattegels steeds meer in rekening gebracht.
Lees meer

Alles lijmen, afdichten en monteren - in een tube

Bison Poly Max® is al jaren de referentie voor het lijmen, afdichten en monteren van vrijwel alle materialen op alle ondergronden. Nu introduceert Bison Poly Max® High Tack Express: dezelfde oplosmiddelvrije montagelijm met zeer hoge aanvangshechting en een snelle sterkteopbouw, in een handige tube.
Lees meer

Christmasworld belooft een Merry Business

Het aanvullende beursprogramma focust op nieuw groeipotentieel. Vooral tijdens de lucratieve kerstperiode maar ook voor andere feestelijke gelegenheden. De Trend Show toont de huidige trends in onze maatschappij, interieur en mode en geeft nuttige tips om een assortiment samen te stellen.
Lees meer

Week van de Doe Het Zelf - schrijf u in

Ook dit jaar is er weer de Week van de Doe Het Zelf en dit van 11 tot 19 mei tot 2018! Bouw samen met ons mee aan het grootste doe-het-zelfevenement in België. Naast de positieve impuls voor het imago van de doe-het-zelf, is het event de ideale manier om ook uw winkel in de kijker te zetten en mee te genieten van de voordelen die het evenement met zich meebrengt.
Lees meer

DIY Lifetime Award voor John W. Herbert

John W. Herbert wint de DIY Lifetime Award. De Secretaris-Generaal van de European DIY-Retail Association (EDRA) ontving de hoogste onderscheiding van de doe-het-zelf-industrie van Manfred Valder tijdens een gala-evenement op het 18de Internationale BHB-congres 2017 op 6 december 2017 in Keulen.
Lees meer

3 trends op Eisenwarenmesse

De Eisenwarenmesse in Keulen, die volgend jaar opnieuw op vier dagen plaatsvindt, heeft enkele trends klaar voor de komende beurs. Smart home, bijvoorbeeld, laat Kölnmesse ons weten.
Lees meer

Video: Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

http://professional.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wie zijn de 'best brands' in de doe-het-zelf?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be