Pasta met citroenricotta

Frisse pasta met citroenricotta

INGREDIËNTEN (4 personen)   
• 250 g ricotta    
• 12 pl courgette (lang)   
• 200 g pasta    
• 40 g Bresc Parrillada Aio e Lemone    
 • 20 g Bresc Freshly chopped onion   
• 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic   
• 20 st Bresc Cherry tomatoes garlic parsley   
• peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
Kook de pasta af. Snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Gril de plakken courgette. Zweet de vers gehakte ui en knoflook licht aan in de eigen olie. Voeg de ricotta en Parrillada Aio e Lemone toe en verhit dit. Voeg de gekookte pasta toe en verwarm dit goed door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de gegrilde courgette en cherrytomaatjes.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
12 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine