Mannavita brengt plantaardige alternatieven van ecomil
Met Ecomil Cuisine heeft Mannavita de beste plantaardige, biologische alternatieven voor room. Die mogen in geen enkele goede keuken ontbreken.
Ecomil Cuisine, op basis van amandel, kokos of cashewnoten, is 100% plantaardig en gecertificeerd biologisch. De plantaardige producten hebben een romige textuur en een unieke smaak.
Ideaal voor het bereiden van warme sauzen in een pan. Ecomil Cuisine stremt niet tijdens het koken en keert niet wanneer er zure ingrediënten (citroen, wijn, mosterd) worden toegevoegd.
De producten kunnen snel worden gebruikt om een gladde, romige saus te maken. Probeer ze in traditionele of exotische sauzen, soepen, gratins, groenten, gebak en desserts maar ook in thee of koffie.
Ecomil amandel- en kokosmelk,
de eersteklas biologische dranken op plantaardige basis
Amandelmelk wordt gemaakt waar de amandelen worden geteeld. De productielocaties van Ecomil bevinden zich in het hart van het Middellandse Zeegebied, een uitstekende regio waar amandelen worden geteeld. Ecomil amandelmelk wordt uitsluitend gemaakt met amandelen van 100% Spaanse, niet-geïrrigeerde gewassen, waaronder de Marcona (koningin van de amandelen), Largueta en Comunas variëteiten.
Amandelmelk gemaakt op de plek waar de amandelen worden geteeld
Ecomil kokosmelk wordt gemaakt met pulp van vers geplukte kokosnoten van gecertificeerde biologische plantages in Sri Lanka.
Ecomil biedt je het grootste assortiment dranken die suikervrij zijn, 100% plantaardige, gecertificeerd biologisch, op basis van amandelmelk, kokosmelk, hazelnoten en cashewnoten.
Bezoek Mannavita op Tavola 2024: stand 1137

