Online magazines

16 september 2020 Vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin

Online versie bekijken
Zo maakt u e-commerce succesvol
De coronacrisis heeft de vraag naar een succesvol e-commercemodel alleen maar prangender gemaakt. Om u online te onderscheiden - en dus winstgevend te blijven - moet u vooral uw service ook vertalen naar uw onlinekanaal, zeggen enkele experten.
Stefan Acke - Bladmanager
De coronacrisis liet e-commerce ontploffen. De onlineverkoop kende een ongeziene stijging, wat voor vele webshops heeft geleid tot problemen in verband met het halen van beloofde levertermijnen en de bevoorrading van hun stock. De afgelopen periode maakt de vraag “hoe maak je e-commerce succesvol?” relevanter dan ooit.
CPG Construction Products Group Europe’, zo gaat tremco illbruck voortaan door het leven. “Met een nieuwe naam en een nieuwe communicatiestijl, ‘CPG Construction Products Group Europe’ zullen we ons als een ‘full range supplier’ gaan profileren voor (...)"
Bostik heeft al jaren passieve brandwerende producten in haar portfolio. Maar na de samenvoeging met Den Braven, was het tijd voor een upgrade van dit assortiment. Onder de naam ‘Bostik Fire Protect’ heeft dit vorm gekregen!
Simplify. Maak het eenvoudig. Dat is het codewoord bij TEC7. Die gedachte zet het Belgische familiebedrijf nu voort in een nieuwe lijn onder de naam Waterprotec7.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden.
Polet neemt de distributie van Rostaing handschoenen in België en Luxemburg in handen. Zo wil Rostaing hun producten nog beter in de markt zetten.
Deze week werd besloten Green 2020 te verplaatsen naar 2022. We ontvangen u graag u graag op 25, 26 & 27 september 2022 opnieuw op Flanders Expo, voor de veertiende editie van Green.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.