Online magazines

23 februari 2021 Vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin

Online versie bekijken
Tijd voor de lenteschoonmaak?
Het mooie weer lokt ongetwijfeld veel mensen naar buiten, maar het is traditioneel ook de tijd om de ramen en deuren open te gooien en aan de lenteschoonmaak te beginnen. Een totaalconcept kan heel wat meerwaarde geven.
Stefan Acke - Bladmanager
 
Reparatieproducten worden het hele jaar door gebruikt. De verkoop is echter sterk weersafhankelijk. Zijn de weersinvloeden gunstig, dan kan de verkoop doorlopen in de kalmere periode. Maart tot oktober is goed voor zo’n 80% van de omzet.
Een goed dak moet voldoen aan twee belangrijke vereisten: een goede isolatie en waterdichtheid. Voor beide eigenschappen biedt Aquaplan de ideale oplossing met IKO Enertherm hoogwaardige PIR isolatie en Aquaplan bitumen dakrollen.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Hoewel de Belg graag zijn huis elke dag proper heeft, is een totaalconcept voor de lenteschoonmaak geen slecht idee. Het hele huis wordt onder handen ge­nomen en daar is een heel gamma van schoonmaakgerei voor nodig. De groot­handels en fabrikanten kunnen hiervoor een ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.