Online magazines

16 maart 2021 Vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin

Online versie bekijken
De markt van de vulmiddelen bestaat enerzijds uit poeders die je nog moet aanmaken en anderzijds uit kant-en-klare pasta's. Momenteel neigt de markt naar een 50/50-verdeling. Beide productsoorten hebben dan ook hun eigen voor- en nadelen. Wat we echter wel zien is dat doe-het-zelvers sneller zullen kiezen voor ...
BossCover Façade 3 strip-fix is de ideale oplossing voor het wind- en waterdicht maken van gevel- en muurconstructies en dakgoten. Deze EPDM folie is een kunststoffolie met 3 zelfklevende stroken en bestaat uit volledig gevulkaniseerde rubber op basis van EPDM.
Het Franse kwaliteitsmerk Semin richt zich nu ook op de doe-het-zelfmarkt. Met een uitgebreid productportfolio voor stukadoors, schilders en tegelzetters wil het merk ...
Een betrouwbare afdichting in vochtige ruimtes is verplicht. Tot vandaag gaat het dan steeds om boorgaten die afgedicht zijn met silicone of een prijzig alternatief. Dat zorgt dus alleen voor bijkomende kosten maar ook voor extra montagetijd. Bovendien biedt silicone slechts een tijdelijke oplossing.
Als online evenement brengt 's werelds toonaangevende vakbeurs voor water, verwarming en airconditioning de sanitaire en HVAC-sector van 22 tot en met 26 maart digitaal samen.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Nieuw in het Woodies® Ultimate hout constructieschroeven assortiment is de prijsgunstige Shield Blackline range. De roestwerende houtconstructieschroeven zijn gemaakt van gehard staal en voorzien van ...
Evergreen Garden Care gaat exclusief samenwerken met PlantSnap Inc., een marktleidende AI-aangedreven plantenidentificatie-app.
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Prijsgunstige acrylbaden zijn kampioen in het doe-het-zelfkanaal en de consument met een iets ruimer budget kiest veelal voor een vrijstaand bad in acryl dan voor duurdere materialen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.