- 11 april 2018
- Door Wouter Verheecke
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Niet gevloerd door lange productiestop
Wie een grondige wijziging doorvoert in zijn productieruimte, wil natuurlijk zo snel mogelijk weer up-and-running zijn. Dat was meteen de belangrijkste vereiste toen de 'grote, ambachtelijke bakkerij' Josse Locus NV uit Schepdaal onlangs investeerde in een nieuwe vloer. Daarnaast moest die ook bestand zijn tegen puntbelastingen, hoge temperaturen kunnen weerstaan en uiteraard vlot te reinigen zijn.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.