Online magazines

22 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Tackers: lichter én krachtiger
Snoerloze tackers winnen terrein. De vooruitgang op het vlak van lithium-ion-technologie heeft ertoe geleid dat accu's krachtiger zijn, langer meegaan... én minder wegen. Pneumatische tackers – die sowieso tot de lichtere categorie behoren – blijven evenwel ongeslagen voor omvangrijkere heavy-duty klussen waarbij consistente resultaten vereist zijn.


Mauro D'Abbenigno

Bladmanager

Accutackers winnen terrein, onder meer doordat er lichtere modellen op de markt komen. Ook pneumatische tackers blijven echter populair als een krachtig bevestigingsgereedschap met een breed toepassingsbereik.
Heeft u een nieuw of vernieuwd product op de markt gebracht en wil u deze in de kijker zetten bij 241.000 Dobbit-kijkers en de 330.000 Belgische bouwprofessionals? Aarzel niet en schrijf deze nog snel in!

De mooiste schrijnwerk- en interieurbouwprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave. Een echte must-have voor wie bouw- of verbouwplannen heeft. Laat u inspireren voor uw komende projecten!
Ooit was Scala ... een dancing in Wetteren. Toen de danstempel leegliep, opende Marcel De Kerpel er in 1964 een winkel met huishoudproducten. Algauw begreep hij dat kunststof hét nieuwe materiaal was, ook in de bouw en industrie.
In de snel evoluerende wereld van verwarmingstechnologieën staat Eurom aan de voorhoede, voortdurend strevend naar manieren om zich te onderscheiden aan de hand van baanbrekende verbeteringen. Met een focus op ...
pgb-Europe geeft gratis tickets weg voor DIY 2024. Als u een gratis toegangsticket wilt bemachtigen, hoeft u alleen maar hier te klikken.




Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.