Online magazines

27 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Eisenwarenmesse 2024
Tijdens Eisenwarenmesse presenteren Duitse en internationale exposanten hun assortiment, waardoor Keulen van 3 tot 6 maart dé ontmoetingsplaats wordt voor de ijzerwarenindustrie. Nieuw in 2024 is de 'DIY Boulevard', waar 56 bedrijven hun producten in een authentieke point-of-sale omgeving zullen tonen. 



Mauro D'Abbenigno

Bladmanager

In Keulen zal van 3 tot 6 maart 2024 opnieuw Eisenwarenmesse plaatsvinden. Ongeveer 3.200 bedrijven uit 51 landen zullen er de laatste producten en innovaties uit de ijzerwarensector presenteren.
Wereldwijd is Zep één van de grootste producenten van reinigings- en onderhoudsmiddelen. Sinds twee jaar richt Zep zich op consumenten in de Benelux. Retailers in de doe-het-zelfsector krijgen met deze onderscheidende producten nieuwe verkoopkansen.
Sinds 1865 streeft Polet Quality Products, de marktleider in tuingereedschap in Vlaanderen, naar het leveren van hoogwaardig handgereedschap en uitstekende klantenservice. Ook De Pypere en Smederij Denolf, beide onderdeel van ...
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Lees nu Professional! Onmisbare vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.