Online magazines

8 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Technologische trends in retail
Onlangs heeft het EHI Retail Institute zijn tweejaarlijkse studie gepubliceerd over technologische trends in de detailhandel. Deze studie is gebaseerd op persoonlijke interviews met CIO's en IT-verantwoordelijken van meer dan 90 bedrijven. De resultaten van dit onderzoek zijn te vinden in dit online magazine.


Mauro D'Abbenigno
Bladmanager

Verlichting speelt vandaag de dag een essentiële rol bij het creëren van sfeer en het benadrukken van de esthetiek, zowel binnen als buiten. Tijdens de Lichtwoche Sauerland presenteerde Ledvance daar een scala aan nieuwe concepten.
Momenteel ondergaat de detailhandel een ingrijpende transformatie als reactie op de uitdagingen van de pandemie en verschuivingen in het consumentengedrag. Ulrich Spaan, een vooraanstaand lid van de directie van het EHI Retail Institute, deelt ...
De inschrijvingen voor de langverwachte 10e Global DIY-Summit zijn officieel geopend. Wacht niet langer en profiteer van de exclusieve Early Bird Aanbieding, beschikbaar tot 15 maart 2024!
Op 's werelds grootste vakbeurs voor tuin en barbecue, spoga + gafa 2024, zullen internationale exposanten opnieuw hun nieuwste producten presenteren. Ontdek hier de actuele trends voor het inrichten van balkons, terrassen en andere buitenruimtes.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.