Online magazines

13 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Geslaagde Eisenwarenmesse
Met 3.200 exposanten uit 54 landen bevestigt Eisenwarenmesse opnieuw haar status als een toonaangevend platform voor de hardware-industrie. Het evenement liet vooral een verdere groei zien op het gebied van internationaliteit: maar liefst 92% van de exposanten en meer dan 70% van de bezoekers kwam uit het buitenland.


Mauro D'Abbenigno
Bladmanager

De tesa plakspijkers hebben zich inmiddels stevig verankerd als een populaire en succesvolle keuze in talloze bouwmarkten. Het tSMS-assortiment van tesa heeft opmerkelijke resultaten geboekt, met een marktaandeel van maar liefst 66%.
Eisenwarenmesse 2024, gehouden in Keulen van 3 tot 6 maart, bevestigde opnieuw haar status als hét wereldwijde platform voor de hardware-industrie. Met 3.200 exposanten uit 54 landen werden de nieuwste trends en producten in gereedschappen ...
De inschrijvingen voor de langverwachte 10e Global DIY-Summit zijn officieel geopend. Wacht niet langer en profiteer van de exclusieve Early Bird Aanbieding, beschikbaar tot 15 maart 2024!
Bobrush is trots om sinds een jaar de exclusieve distributeur te zijn van het Deense merk FBK in België. De borstels van FBK bieden ongeëvenaarde voordelen, waaronder duurzaamheid, hygiëne en efficiëntie. Dankzij hoogwaardige grondstoffen en ...
Op 25 en 26 februari 2024 vond de 23ste ANIDO-petcare-beurs plaats in Kortrijk Xpo. Met 135 exposanten en 4.906 bezoekers, een stijging van 11% t.o.v. 2022, was het een succesvolle editie die het 'pre-covid' bezoekersaantal van 2020 evenaarde.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.