Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Duurzaamheid in DIY
Fabrikanten en leveranciers realiseren zich meer dan ooit de noodzaak om milieuvriendelijke alternatieven te ontwikkelen voor hun producten en processen. In dit online magazine ontdekt u enkele voorbeelden van bedrijven die zich volledig inzetten voor het integreren van duurzaamheid in al hun activiteiten, van productie en logistiek tot verpakking.


Mauro D'Abbenigno

Bladmanager

Duurzaamheid is een cruciaal thema geworden in de wereld van doe-het-zelf. Fabrikanten en leveranciers realiseren zich meer dan ooit de urgentie om milieuvriendelijke alternatieven te vinden voor hun producten en processen.
De traditionele potgrondindustrie staat op een kantelpunt. De ecologische voetafdruk van turf, een veelgebruikt ingrediƫnt, weegt zwaar op het milieu. In die context ontpopt KB universele potgrond zich als een baanbrekende oplossing.
In de wereld van decoratie is duurzaamheid niet altijd vanzelfsprekend. Vooral verf kan een schadelijk spoor achterlaten in onze omgeving. Gelukkig zijn er merken die streven naar positieve verandering. R7 is zo'n merk dat het verschil ...
DEWALT, een pionier op het gebied van professioneel gereedschap, viert met trots zijn 100 jaar rijke geschiedenis. Het bedrijf, opgericht in 1924 door Raymond E. DeWalt, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk dat ...
Ontdek in dit Dobbit-magazine alles over de nieuwste tuintrends voor 2024, het belang van een waterdoorlatende oprit, handige tips voor het herstellen van een drassige tuin en nog veel meer tips en tricks!

Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Bent u fabrikant van verlichting? Bent u bezig met het innoveren en verbeteren van uw producten? Schrijf u in voor de Dobbit Innovation Awards en maak kans op een prestigieuze award voor uw bijdrage aan de bouwsector!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.