Online magazines

20 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
mis uw afspraak met de sector niet
DIY, Pro & Garden 2024 betekent de terugkeer van de tweejaarlijkse ontmoeting met de doe-het-zelfsector, tuinbranche en professionele vakhandel in het voorjaar. Met 130+ exposanten biedt de vakbeurs niet alleen een uitgebreid productenaanbod, maar ook inzichten in recente trends en marktevoluties via korte seminars en een 'innovations & sustainability route'.

Mauro D'Abbenigno
Bladmanager

DIY, Pro & Garden is en blijft hét platform om trends en innovaties te spotten, zowel bestaande als nieuwe business partners te ontmoeten, en om waardevolle inzichten te verkrijgen in de recente marktevoluties. In een exclusief interview met ...
Op 26 en 27 februari vindt in Kortrijk Xpo DIY, Pro & Garden plaats. Met deze nieuwe data keert de tweejaarlijkse afspraak met de doe-het-zelfsector, tuinbranche en professionele vakhandel terug naar het voorjaar. Ook edding is van de partij, op stand nummer 2.33.

Bekijk hier de exposantenlijst en het beursplan voor DIY, Pro & Garden 2024!

 

 

 

 

 

Salco is al meer dan 38 jaar een vaste waarde in de bouwsector. Dankzij hun uitgebreide aanbod van meer dan 10.000 verschillende merkproducten en een stockruimte van maar liefst 11.000 m² kan je rekenen op snelle en flexibele leveringen.
Bereid je voor op een boeiende ervaring bij de exclusieve seminars van DIY, Pro & Garden 2024. Deze unieke bijeenkomst biedt de gelegenheid om inzichten te verkrijgen van vooraanstaande leiders uit de doe-het-zelf detailhandel.
2024 is een speciaal jaar voor de Zwitserse messenfabrikant. De afgelopen 140 jaar hebben elk jaar miljoenen messen de fabrieken verlaten. Van het "Swiss Army Knife" tot de Swiss Tool en niet te vergeten koksmessen en schilmesjes.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.