Online magazines

13 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ventilatie in de lift
Om de kwaliteit van binnenlucht onder controle te houden, moet er geïnvesteerd worden in een kwalitatief ventilatiesysteem. Ook de consument heeft dit begrepen, gezien het stijgende gebruik van ventielen, inbouwbare roosters en luchtkanalen. Ontdek hoe u als retailer dit segment op een gedegen manier kunt aanbieden.


Mauro D'Abbenigno
Bladmanager
Een gezond binnenklimaat met optimale luchtkwaliteit is geen overbodige luxe. We spenderen imm90% van onze tijd binnenshuis. Om de kwaliteit van de binnenlucht onder controle te houden, wordt er best geïnvesteerd in een kwalitatief ventilatiesysteem.
Er is een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. Professional Media Group organiseerde een druk bijgewoond symposium over de rol van de onderneming in het vaktechnisch onderwijs, waarbij tal van inspirerende succesverhalen aan bod kwamen.
Terwijl de meeste actoren zich inspanden om het afgelopen werkjaar succesvol af te ronden, wist All Fields velen te verrassen met de aankondiging niet van één, maar zelfs van twee overnames over de Moerdijk: Shop Support en Groen Field Marketing.
AVR Tools en Gille-Ferma ... deze twee namen klinken als muziek in de oren bij heel wat consumenten en professionals. Maar wat maakt hun handgereedschap zo goed? En welke troef houden ze nog achter de hand, voor u als verkoper?
Een beetje mos in het gazon groeit al snel uit tot een dik mostapijt dat de mooie grasmat verstikt en verdort. Mos en algen op paden en terrassen geven de tuin dan weer een slordige uitstraling. Maar er is een nieuwe oplossing.
Ontdek het innovatieve en uitgebreide assortiment van sanitaire producten, inclusief technisch installatiemateriaal, bij Schütte op stand 1.21 (hal 1) tijdens de DIY Pro & Garden vakbeurs van 26 tot 27 februari 2024 in Kortrijk Xpo.
In Keulen zal van 3 tot 6 maart 2024 opnieuw Eisenwarenmesse plaatsvinden. Ongeveer 3.200 bedrijven uit 51 landen zullen er de laatste producten en innovaties uit de ijzerwarensector presenteren.
Betaal voor 1 abonnement en krijg toegang tot alle artikels en content van de 6 leidinggevende vakbladen binnen de retailsector. Ons uniek aanbod geeft niet alleen toegang tot kwalitatieve en betrouwbare vakinformatie over uw eigen vakgebied maar ook van 6 andere vakgebieden.
Dobbit en de acht belangrijkste bouwvakbladen in België organiseren de Dobbit Innovation Awards. Deze awards bekronen nieuwe of vernieuwde producten binnen verschillende categorieën in de bouwsector. Wacht niet langer en schrijf uw innovatie in!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.