Online magazines

16 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Onkruidbestrijding anno 2024
Van de traditionele glyfosaatproducten stond vast dat ze effectief en betrouwbaar waren. Dit geldt in veel mindere mate voor alternatieve producten, zoals die op basis van pelargonzuur en azijnzuur. Om onkruid te bestrijden en te voorkomen, zal de consument voortaan meer zelf de handen uit de mouwen moeten steken.


Mauro D'Abbenigno

Bladmanager

De markt voor onkruidbestrijding is in beweging. Consumenten vragen om milieuvriendelijke en effectieve producten. Winkeliers die inspelen op deze trends en hun klanten goed informeren, kunnen hun omzet verhogen.
De planeet staat voor grote uitdagingen. Duurzaamheid is niet langer een keuze, maar een noodzaak. AVR Tools omarmt deze verantwoordelijkheid met trots en zet een baanbrekende stap in de wereld van werkhandschoenen.
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!

DEWALT, een pionier op het gebied van professioneel gereedschap, viert met trots zijn 100 jaar rijke geschiedenis. Het bedrijf, opgericht in 1924 door Raymond E. DeWalt, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk dat ...

Staat u aan de voorhoede van vernieuwing binnen de schrijnwerksector? Grijp de kans om uw innovatie in de kijker te zetten op de Dobbit Innovation Awards! Schrijf u in en maak indruk met uw schrijnwerk-innovatie!

De wereld van tuinieren evolueert voortdurend. In 2024 zien we meer diversiteit dan ooit tevoren, waarbij duurzaamheid en efficiƫntie hand in hand gaan. Van 16 tot 18 juni 2024 zal spoga+gafa enkele van de belangrijkste tuintrends ...

Lees nu Professional! Onmisbare vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin.




Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.