Online magazines

7 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Stijlvolle badkameraccessoires
In de hedendaagse badkamer draait het niet langer enkel om functionaliteit. Consumenten creëren graag een sfeervolle en stijlvolle ruimte waar ze kunnen ontspannen en tot rust komen. Badkameraccessoires spelen hier een cruciale rol in en bieden jou als doe-het-zelfretailer een unieke kans om in te spelen op deze vraag.


Mauro D'Abbenigno

Bladmanager

Badkamers en hun bijpassende accessoires zijn praktisch maar tegenwoordig ook mooier dan ooit. Een samenspel van kleuren, materialen en comfort toveren de badkamer om in een harmonieuze ontspanningsruimte. Hier vind je de belangrijkste trends.
tesa® breidt dit voorjaar haar assortiment badkamerproducten uit met de 'Visioon'-serie, gericht op verfijnde en praktische spiegels voor allerlei behoeften in de badkamer. De collectie omvat draadloos bedienbare led-make-upspiegels en ...
Heeft u een innovatief product en wil u deze laten opnemen in de prestigieuze lijst van deelnemende bedrijven aan de Dobbit Innovation Awards? Schrijf u dan nu in en maak kans op de titel van het meest innovatieve bouwproduct van het jaar!
SUV-stijl, geavanceerde connectiviteit, veelzijdige laadruimte en keuze uit benzinemotoren. Klaar voor een vernieuwde rijervaring? Probeer of configureer de uwe nu.


Respecteer altijd het principe: 'Voor wat, hoort wat!' Een prestatie vereist een gelijkwaardige tegenprestatie. Een gunst verwacht vroeg of laat een wederdienst, zoals de aankoop van een product in grotere hoeveelheden.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.