Online magazines

14 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Haal meer uit uw verfassortiment
Een geslaagde schilderklus begint met de juiste voorbereiding. Naast kwaliteitsverf is ook het juiste gereedschap daarvoor essentieel. In uw winkel vindt de klant dan ook een ruim assortiment verfborstels en verfrollen voor elke klus en ondergrond. Duidelijke schapindeling en handige displays zorgen voor een optimale winkelbeleving en stimuleren de verkoop. 

Mauro D'Abbenigno
Bladmanager

Om goed en efficiënt te schilderen, is kwalitatief verfgereedschap minstens even belangrijk als degelijke verf. Zorg dat u een uitgebreid assortiment verfborstels en verfrollen aanbiedt voor elke verfsoort en iedere ondergrond.

Berdal garandeert de hoge kwaliteit van uw assortiment door samen te werken met distributeurs om voortdurend verbeteringen aan te brengen in hun aanbod. In dat opzicht zijn de zelfklevende EPDM-stroken Pandser EPDM ZK-Acryl en ...
Voor doe-het-zelfzaak Handy Home Fera zijn klantgerichtheid en diversiteit in het assortiment essentieel. Voor de Bornemse winkel was het noodzakelijk om de volgende stap te zetten. Dankzij het Meno Group-lidmaatschap,  kan Fera ...

Van dagbladhandelaars tot handelaar in bouwmaterialen, ijzerwaren en tuinproducten, van retailer tot schoenenverkoper. Voor elk vak binnen de retailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.

De afgelopen jaren hebben de toenemende concurrentie, de shift naar online en omnichannel retailing het landschap van de detailhandel drastisch veranderd. Om relevant te blijven binnen deze gewijzigde context hebben retailers ...

Met bijna 15 m3 flexibele laadruimte en 5 jaar garantie, heeft u alles wat u nodig hebt om uw dagelijkse leven efficiënter te maken.




Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.