Online magazines

Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Rijtest Hyundai Kona Electric

De tweede generatie Hyundai Kona is vanaf de lancering verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving. Het is een modernere uitvoering van een al bestaande en succesvolle B-SUV, die wordt aangeboden met een Standard Range- of Long Range-energieopslag van 48,4 kWh of 65,4 kWh. Beide batterijpacks voeden de reeds in het vorige Kona Electric-model gemonteerde 218 pk (160 kW) sterke e-motor, die de voorwielen aandrijft.


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

De tweede generatie Hyundai Kona is vanaf de lancering verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving. Het is een modernere uitvoering van een bestaande B-SUV die met Standard Range- of Long Range-energieopslag van 48,4 kWh of 65,4 kWh wordt aangedreven.
Mobility Business Solutions organiseert de 'Mobility Best Choice 2024', waar u uw favoriete bestelwagens kan vergelijken en verkiezen binnen verschillende categorieën. Zo kan u eenvoudig beslissen welke bestelwagens aansluiten bij uw wensen.
Voor het eerst biedt Nissan de nieuwste generatie van zijn grootste bestelwagen aan met een volledig elektrische aandrijflijn. Uiteraard blijven de dieselversies – naast de EV-varianten – aangeboden in het nieuwe Interstar-gamma.
Het symposium over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs werd afgesloten met een panelgesprek met vertegenwoordigers uit de autosector. Zij bogen zich over de vraag hoe zij het mobiliteitsonderwijs naar een hoger niveau kunnen tillen.
Het percentage werknemers met een mobiliteitsbudget is in 2023 opnieuw verdubbeld: van 0,2% in 2022 naar 0,4% in 2023. Dit betekent dat één op de 250 werknemers nu een mobiliteitsbudget heeft.
De jury van de Women's World Car of the Year heeft de winnaars in elk van de vijf categorieën van dit jaar bekendgemaakt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.