Online magazines

29 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Rijtest Lexus RZ 450e DIRECT4

Met de RZ 450e zet Lexus een stap vooruit in de volledige elektrificatie van zijn SUV's. Modellen die we in de loop der jaren vooral voor hun vooruitstrevendheid op gebied van deels elektrische aandrijvingen gingen waarderen. Dit omwille van hun luxe, hun vakkundige afwerking, de uitmuntende geluidsisolatie en de veelal perfecte balans tussen comfort en rijdynamiek. Ook de RZ ontbreekt het niet aan al die goede eigenschappen...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

De RZ 450e is het eerste Lexus-model dat initieel werd ontworpen als een full electric. Het is een batterijgepowerde SUV die gebaseerd is op een e-TNGA-platform. Daarmee verenigt de RZ 450e gekende platformstrategie met compacte e-motorunits op de voor- en achteras.
VW lanceert de ID.7 GTX Tourer voor elektrische GTI-fascinatie. Audi upgradet de A3 en introduceert de A3 allstreet. Škoda onthult de Superb Combi en een betaalbare elektrische SUV. Hyundai vernieuwt de Ioniq 5, Mercedes AMG introduceert de E 55 en Porsche boekt snelheidsrecords.
TRAXIO en diens bandenfederatie Federtyre & bandencommissie Pneuband roepen automobilisten op om de vervanging van hun winterbanden door zomerbanden zo snel mogelijk te plannen nu de temperaturen stijgen.
In de Zweedse sneeuw werd eind februari 2024 de nieuwe Bridgestone-winterband voorgesteld: Blizzak 6 ENLITEN. Als opvolger van de succesvolle LM005 heeft deze band grote schoenen om te vullen, maar hij stelde niet teleur.
Avonturier Lexie Alford (@LexieLimitless) reisde als eerste persoon de wereld rond met een 100% elektrisch voertuig. Samen met de nieuwe zuiver elektrische Ford Explorer vestigde zij daarmee een officieel record.
Europa moet per direct bijspringen om verder afglijden van haar auto-industrie te voorkomen. Zonder maatregelen zal de achterstand op China en de VS verder toenemen, met ernstige gevolgen voor de Europese economie.
Aerts Trucks, bijna 40 jaar officiële DAF-dealer met vestigingen in Bornem, Dendermonde en Mechelen, kreeg de prijs op basis van haar prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.