Online magazines

2 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Rijtest Volvo EX30 Single Motor ER
Wij reden Volvo’s meest compacte nieuwkomer: de EX30. Een allround EV-SUV, met onberispelijke wegligging, concurrerend rijbereik en – zeker voor een full electric auto – acceptabele prijsstelling. Een meer dan geslaagd geheel bijgevolg. En dat had nog beter gekund indien Volvo – in onbehaaglijke absentie van een instrumentencluster of head-updisplay – alle barrières rond een geforceerd touchscreengebruik had afgewend...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Wij reden Volvo’s meest compacte nieuwkomer: de EX30. Een allround EV-SUV, met onberispelijke wegligging, concurrerend rijbereik en – zeker voor een full electric auto – acceptabele prijsstelling. Een meer dan geslaagd geheel bijgevolg.
Of u nu een klein bedrijf runt en extra ruimte nodig heeft voor uw leveringen en materialen, of gewoon op zoek bent naar een handige en veelzijdige auto voor uw dagelijkse ritjes, de Tourneo Courier heeft het allemaal.
De Nissan Qashqai krijgt updates, Alfa Romeo heeft naamproblemen, Mazda introduceert de CX-80 en Maserati onthult de elektrische GranCabrio. Lexus lanceert de offroadvariant NX Overtrail, Citroën toont de nieuwe C3 Aircross en Opel brengt na decennia weer een Frontera uit.
Met 3.380.048 registraties steeg het aantal nieuwe auto-inschrijvingen het eerste kwartaal van dit jaar met 4,8 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Toch is er volgens Jato Dynamics weinig reden voor optimisme.
Een nieuw rapport van de European Automobile Manufacturers' Association (ACEA) onthult een verontrustende kloof tussen de huidige beschikbaarheid van openbare oplaadpunten voor elektrische auto's in de EU en wat er in werkelijkheid nodig zal zijn om de CO2-reductiedoelstellingen te halen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.