Online magazines

31 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Decopanelen steeds populairder
Decoratieve wand- en plafondpanelen zijn uitstekende doe-het-zelf producten doordat ze relatief eenvoudig te plaatsen zijn en weinig afwerking vereisen. Dankzij hun grote formaat kunnen brede oppervlakken in een mum van tijd getransformeerd worden naar oogstrelende decors.


Mauro D'Abbenigno 
Bladmanager
Decoratieve wand- en plafondpanelen zijn het ideale doe-het-zelfproduct. Dankzij hun grote installatiegemak en de overvloed aan keuzemogelijkheden neemt de populariteit van decopanelen steeds verder toe. Ontdek hier de nieuwste trends en innovaties.
DIY, Pro & Garden is en blijft hét platform om trends en innovaties te spotten, zowel bestaande als nieuwe business partners te ontmoeten, en om waardevolle inzichten te verkrijgen in de recente marktevoluties. In een exclusief interview met ...
FOREVER PRODUCTS zet sterk in op duurzaamheid. Dat bewijzen de 459 zonnepanelen en de nieuwe productiemachines. Het bedrijf belooft dat het u omver zal blazen op de DIY-beurs in Kortrijk met een revolutionair product. Wees erbij op stand 6.33.
Ledlenser, een vooraanstaand Duits bedrijf met hoofdkantoor in Solingen, heeft zijn naam gevestigd als een gespecialiseerde aanbieder van draagbare en persoonlijke verlichting. Naast de zaklampen, hoofdlampen en werklampen heeft het bedrijf ...
Soudal is een toonaangevend merk in technische sprays dankzij hun innovatieve aanpak en topkwaliteit. Met de vernieuwde multispray hebben ze opnieuw de standaard gezet. Deze veelzijdige spray is niet zomaar een product.
Een beetje mos in het gazon groeit al snel uit tot een dik mostapijt dat de mooie grasmat verstikt en verdort. Mos en algen op paden en terrassen geven de tuin dan weer een slordige uitstraling. Maar er is een nieuwe oplossing.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.