Online magazines

24 juni 2020 Vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin

Online versie bekijken
Iedereen wil een pakketbrievenbus
Gewone brievenbussen zijn nog altijd een interessant artikel, maar het is vooral de pakketbrievenbus die tegenwoordig met de mooiste groei gaat lopen. De e-commercehausse door corona draagt daar ongetwijfeld toe bij.
Stefan Acke - Bladmanager
Gewone brievenbussen zijn nog altijd een interessant artikel, maar het is vooral de pakketbrievenbus die tegenwoordig met de mooiste groei gaat lopen. Dat is evident; kopen via internet explodeert; liefst 76% van de consumenten bestelde ooit al eens online.
Het is duidelijk: iedereen wil een pakketkluis. Wist u dat er een verschil is tussen de Multibox, de Frontbox en de Topbox? Ontdek hier wat u uw klanten kunt aanbieden.
Eigen kwalitatieve productie, kwaliteitsgaranties op import en productcontrole op de eigen site: dat is waar pgb-Europe voor staat. Om alles vlot te kunnen verwezenlijken, investeerde pgb-Europe in nieuwe ...
De Dobbitlezers hebben een duidelijke voorkeur voor klopboormachines op accu. Dat blijkt uit een bevraging met bijna 2.300 respondenten.
De begroting is ontspoord. Pre-corona bedroeg het begrotingstekort reeds 10 miljard euro. Toekomstige regeringen zullen dus fors moeten belasten en besparen. Vul deze korte survey in en druk zo je stempel op het beleid van de toekomstige regering.
CORONA BEÏNVLOEDT UW LANDSCHAPSKANTOOR
Een landschapskantoor is een open ruimte. Collega's zitten in eenzelfde ruimte bij elkaar. Zo kan corona vrij spel krijgen doorheen het kantoor. Heeft uw kantoor reeds maatregelen getroffen of neemt zij maatregelen in de nabije toekomst?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.