Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin

Online versie bekijken
Hoe ziet uw petcarerayon eruit?
Huisdieren zijn big business. Hoe heeft petcare het gedaan in de voorbije maanden? We werpen graag een blik op uw petcarerayon aan de hand van 6 korte vragen.
Stefan Acke - Bladmanager
Hoe heeft petcare het gedaan in de voorbije maanden? We werpen graag een blik op uw petcarerayon aan de hand van 6 korte vragen.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Huisdieren zijn big business. DHZ en tuincentrum onderscheiden zich dan ook met een goed assorti­ment van basisproducten en omvangrijke artikelen. Creëer emotie met een duidelijke branding en aantrekkelijke affiches.
Winkelbeleving zal deels heruitgevonden moeten worden. Het Retail Design Lab zette hiervoor enkele tips op een rij en die delen ze graag.
Pluggen en schroeven zijn, in tegenstelling tot bouten, moeren en ringen, niet DIN- of ISO-genormeerd. Dit betekent dat producenten vrij zijn om het ontwerp zelf te bepalen. Er worden dan ook continu nieuwigheden geïntroduceerd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.