Online magazines

16 december 2020 Vakinformatie over DIY, ijzerwaren en tuin

Online versie bekijken
Komt er een recht op reparatie?
77% van de Europese burgers wil apparaten liever repareren dan ze te vervangen. Het Europees Parlement roept op om consumenten een 'recht op reparatie' te geven.
Stefan Acke - Bladmanager
De ideale winkelpresentatie voor badkamerporselein is er één die etaleert en niet verstopt. Klanten willen inspiratie opdoen, de opties bekijken en kunnen aanraken. Ook het juiste advies is onontbeerlijk. Denk tot slot ook aan crossselling.
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
77% van de Europese burgers wil apparaten liever repareren dan ze te vervangen. Het Europees Parlement roept op om consumenten een 'recht op reparatie' te geven.
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Hoe heeft petcare het gedaan in de voorbije maanden? We werpen graag een blik op uw petcarerayon aan de hand van 6 korte vragen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional 

Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.